Online en nog ‘in ontwIKkeling’!

Ein-de-lijk is het zover: ‘in ontwIKkeling’ is online! Natuurlijk wordt er nog hard aangewerkt want ik leg de lat immers graag hoog en wat is in ontwIKkeling zonder ontwikkeling?!

De komende tijd ga je op deze site steeds meer informatie vinden over mijn dienstverlening. Daarnaast post ik maandelijks nieuwe blogs die alles te maken hebben met gedrag en ontwikkeling! Dit doe ik vanuit mijn visie en ervaringen als gedragswetenschapper met als doel anderen te inspireren en good practices te delen.

Vind je het interessant om op de hoogte te blijven? Vul dan het contactformulier in en geef aan dat je graag op de hoogte blijft. Je ontvangt vervolgens maandelijks een update van in ontwIKkeling in je mailbox.

Veel leesplezier en tot snel!


We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring